Creaid-Designer Jewelry Auction: Η Δημοπρασία ξεκίνησε!

03/04/2017 – MAKE

Η Δημοπρασία ξεκίνησε, στηρίξτε τον σκοπό της Creaid! Στο τρίτο σχέδιο της CREAID “Designer Jewelry” καταξιωμένοι Έλληνες, διεθνείς σχεδιαστές και άνθρωποι στο χώρο του κοσμήματος, καλούνται να σχεδιάσουν ένα μοναδικό για το σκοπό, fine jewelry .
Τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και τα κοσμήματα θα εκτεθούν αύριο, Τρίτη 4 Απριλίου σε ένα μεγάλο γεγονός στο κτίριο του One Athens, όπου θα είμαστε όλοι εκεί να στηρίξουμε έμπρακτα τον σημαντικό σκοπό που στηρίζει τώρα ο Οργανισμός.

Η ηλεκτρονική δημοπρασία έχει ξεκινήσει ήδη από προχθές 1η Απριλίου και θα διαρκέσει μία εβδομάδα ώστε να επιτευχθεί και η καλύτερη προώθησή τους στο εξωτερικό. Η τιμή εκκίνησης στη δημοπρασία θα ξεκινά στο 50% της λιανικής τιμής.

 

Μυρτώ Ντανελιάν
Το μενταγιόν “Love Lock” είναι μια σύγχρονη αναβίωση των πιο ιστορικών κλειδαριών για ενθύμιο. Από τον 16ο αιώνα αποτελούν το απόλυτο συναισθηματικό κόσμημα, το οποίο εμπεριέχει έναν αέρα μαγείας και μυστηρίου που περνάει από γενιά σε γενιά.
Η βασίλισσα Ελισάβετ Ι είχε ένα δαχτυλίδι-μενταγιόν που περιείχε μια ζωγραφισμένη μικρογραφία της μητέρας της και της ίδιας.
Το μενταγιόν μας “Love Lock” ανοίγει για να αποκαλύψει ένα μικρό ερωτικό γράμμα, μια φωτογραφία αγαπημένων προσώπων ή οποιοδήποτε προσωπικό γούρι που θέλετε να έχετε κοντά στην καρδιά σας. Αρχική προσφορά: €3.700

Μερικοί από τους συμμετέχοντες είναι οι: Venyx by Eugenie Niarchos, Noor Fares, James Taffin de Givenchy, Emilio Pucci, Swarovski, Gavello, Lalaounis, Zolotas, Serkos, Kessaris, Theodors, Danelian, Patseas, Kassis, Minas, Ileana Makri, Venetia Vildiridis, Λιάνα Βουράκη, Λητώ, Έλενα Σύρακα, Folli Follie, Κατραμόπουλος, Ιμάνογλου, Πονηρός, Πενθερουδάκης, Μηνάς, Αρμάος, Απριάτη, Μυρτώ Αναστασοπούλου, Angelo di Spirito Rosa, Evan, Zerteo και άλλοι.

Ακολουθεί ένα μικρό μόλις δείγμα των κοσμημάτων με τα links που θα σας οδηγήσουν κατευθείαν ώστε να τα διεκδικήσετε, για να δείτε ολοκληρωμένη την συγκλονιστική Συλλογή της Δημοπρασίας, πατήστε εδώ!

 

Ντόλυ Μπουκογιάννη
Η συλλογή ‘Stars on Sand’, ξεκίνησε πριν από σχεδόν 5 χρόνια και ήταν το αποτέλεσμα ενός μακροχρόνιου και αποδοτικού προγράμματος σχετικά με τα υλικά που έχει στη διάθεσή του ο κοσμηματοπώλης, όσον αφορά την εικόνα τους, το συμβολισμό τους, τη μοναδικότητά τους και την ‘αξία’ τους.
Τα φυσικά ανεπεξέργαστα βότσαλα της θάλασσας που μπορεί να είναι τόσο παλιά όσο τα διαμάντια, έχουν μια “αξία” που βασίζεται στη μοναδικότητά τους, η οποία σε συνδυασμό με την “τυχαία” ομορφιά τους μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως χειροτεχνία της φύσης.
Από την άλλη πλευρά, τα διαμάντια εκτιμώνται πάντα για το κόστος τους, το οποίο τα χαρακτηρίζει αυστηρά ως αγαθά πολυτελείας.
Αυτή η συλλογή είναι τόσο επιτυχημένη όλα αυτά τα χρόνια ακριβώς επειδή αυτά τα δύο “εξίσου πολύτιμα” υλικά συνεργάζονται τελικά με τον πιο φυσικό τρόπο.
Η “Αρμονία”, από την άλλη πλευρά, θα μπορούσε άνετα να είναι ο τίτλος αυτού του δαχτυλιδιού! Αρχική προσφορά: €840

 

Apriati
Βραχιόλι με 7 κορδόνια από ροζ χρυσό 18 καρατίων με λευκά διαμάντια σε κοπή μπριγιάν ( 0,30ct ) και ένα μάτι σε πολλαπλά χρωματιστά κορδόνια. Τρέχουσα προσφορά: €990

 

Ele Carela
Μενταγιόν κίτρινος χρυσός 9 καρατίων, όνυχας, πολλά ζαφείρια και διαμάντια. Αρχική προσφορά: €1.250

 

VANILE ON THE ROCK της Βανέσας Γερουλάνου
Κοράλλι Acropora, επιχρυσωμένο ασήμι και κρεμαστό ρουμπίνι. Τρέχουσα προσφορά: €110

 

James de Givenchy
Δαχτυλίδι από πολύχρωμο ζαφείρι, τσαβορίτη και ροζ χρυσό 18Κ,
Υπογραφή Tafn (TF3670)”.Τα ζαφείρια είναι προέλευσης Κεϋλάνης,
φυσικό και όχι θερμικά επεξεργασμένο. Τα ζαφείρια ζυγίζουν 19,27
καράτια συνολικά και τα τσαβορίτια ζυγίζουν συνολικά 4,28 καράτια.
Χορηγός:: Caireta. Προσφορά εκκίνησης: €20.000

 

Ευγενία Νιάρχος – Venyx World
Κολιέ Μαδαγασκάρη με 2 μενταγιόν χελώνες – Μητέρα και Μωρό, κατασκευασμένο από κίτρινο χρυσό 18 κιλών. Αρχική προσφορά: €3.150

 

Emilio Pucci
Κολιέ από νεφρίτη και ορείχαλκο από τη συλλογή Emilio Pucci Άνοιξη Καλοκαίρι 2012. Τρέχουσα προσφορά: €370

Η CREAID με πρόεδρο τη Μαρίνα Βερνίκου, είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός με μια στοχευμένη ανθρωπιστική αποστολή, που εξυπηρετείται μέσα από δημιουργικές και καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες. Η Θεμελιώδης αρχή του είναι “Δημιουργώ για να Βοηθώ”, και στοχεύει να συνδυάζει τη δημιουργικότητα μέσα από έργα τέχνης με τη βοήθεια για εκείνους που έχουν ανάγκη. Είναι ένας οργανισμός που χρησιμοποιεί την καλλιτεχνική έμπνευση και δημιουργίες των υποστηρικτών του, προκειμένου να παράσχει βοήθεια στην τοπική κοινότητα και την ευαισθητοποίηση μέσα από αυτές τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες.

Creaid-Designer Jewelry Auction: Η Δημοπρασία ξεκίνησε!

03/04/2017 • MAKE

Η Δημοπρασία ξεκίνησε, στηρίξτε τον σκοπό της Creaid! Στο τρίτο project της CREAID “Designer Jewelry” καταξιωμένοι Έλληνες, διεθνείς σχεδιαστές και άνθρωποι στο χώρο του κοσμήματος, καλούνται να σχεδιάσουν ένα μοναδικά για το σκοπό, fine jewelry .
Τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και τα κοσμήματα θα εκτεθούν αύριο, Τρίτη 4 Απριλίου σε ένα μεγάλο event στο κτίριο του One Athens, όπου θα είμαστε όλοι εκεί να στηρίξουμε έμπρακτα τον σημαντικό σκοπό που στηρίζει τώρα ο Οργανισμός.

Η ηλεκτρονική δημοπρασία έχει ξεκινήσει ήδη από προχθές 1η Απριλίου και θα διαρκέσει μία εβδομάδα ώστε να επιτευχθεί και η καλύτερη προώθησή τους στο εξωτερικό. Η τιμή εκκίνησης στη δημοπρασία θα ξεκινά στο 50% της λιανικής τιμής.

 

Myrto Danelian
“Love Lock” pendant is a modern revival of the most historical keepsake lockets. Since 16th century they are the ultimate sentimental jewelry which hold an air of magic and mystery passing through from one generation to another.
Queen Elizabeth Ι had a locket ring which contained a painted miniature portraits of her mother and herself.
Our “Love Lock” pendant opens to reveal a tiny love letter, a photo of loved ones or any personal lucky charm that you want to have close to your heart. Starting bid: €3.700

Μερικοί από τους συμμετέχοντες είναι οι: Venyx by Eugenie Niarchos, Noor Fares, James Taffin de Givenchy, Emilio Pucci, Swarovski, Gavello, Lalaounis, Zolotas, Serkos, Kessaris, Theodors, Danelian, Patseas, Kassis, Minas, Ileana Makri, Venetia Vildiridis, Liana Vourakis, Lito, Elena Syraka, Folli Follie, Katramopoulos, Imanoglou, Poniros, Pentheroudakis, Minas, Armaos, Apriati, Myrto Anastasopoulou, Angelo di Spirito Rosa, Evan, Zerteo και άλλοι.

Ακολουθεί ένα μικρό μόλις δείγμα των κοσμημάτων με τα links που θα σας οδηγήσουν κατευθείαν ώστε να τα διεκδικήσετε, για να δείτε ολοκληρωμένη την συγκλονιστική Συλλογή της Δημοπρασίας, πατήστε εδώ!  

 

Dolly Boucoyannis
The collection ’Stars on Sand’, was launched nearly 5 years ago and was the result of a long and rewarding project about the materials available to the jeweller, in regards to their image, their symbolism, their uniqueness and ‘value’.
Natural untreated sea pebbles that might be as old as diamonds, have a ‘value’ based on their uniqueness which in combination to their ’random’ beauty can easily qualify as nature’s handicraft.
Diamonds on the other hand, are always appreciated for their cost which strictly indentifies them as luxury goods.
This collection has been so successful over the years just because those two ‘equally valuable’ materials finally collaborate in the most natural way.
’Harmony’, on the other hand, could easily be the title of this ring! Starting bid: €840

 

Apriati
7 cords mix bracelet in 18k rose gold with white fine make brilliant-cut Diamonds ( 0.30ct ) and an eye on multiple color cords. Current bid: €990

 

Ele Carela
Pendant 9K yellow gold, onyx, multi sapphires and diamonds. Starting bid: €1.250

 

VANILE ON THE ROCK by Vanessa Geroulanos
Acropora coral, Gold plated Sterling Silver and a hanging Ruby, pendant. Current bid: €110

 

James de Givenchy
Multicolor Sapphire, Tsavorite and 18K Rose Gold Ring,
Signed Tafn (TF3670)”.Τhe sapphires are Ceylon origin,
natural and not heat treated. The sapphires weight 19.27
carats total and the tsavorites weight 4.28 carats total.
Sponsored by: Mr & Mrs Caireta. Starting bid: €20.000

 

Eugenie Niarchos – Venyx World
Madagascar Necklace with 2 Turtle pendants – Mother and Baby crafted in 18kt yellow gold. Starting bid: €3.150

 

Emilio Pucci
Jade and brass Necklace from Emilio Pucci Spring Summer 2012 collection. Current bid: €370

Η CREAID με πρόεδρο τη Μαρίνα Βερνίκου, είναι ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός με μια στοχευμένη ανθρωπιστική αποστολή, που εξυπηρετείται μέσα από δημιουργικές και καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες. Θεμελιώδης αρχή του είναι “Δημιουργώ για να Βοηθώ”, και στοχεύει να συνδυάζει τη δημιουργικότητα μέσα από έργα τέχνης με τη βοήθεια για εκείνους που έχουν ανάγκη. Είναι ένας οργανισμός που χρησιμοποιεί την καλλιτεχνική έμπνευση και δημιουργίες των υποστηρικτών του, προκειμένου να παράσχει βοήθεια στην τοπική κοινότητα και την ευαισθητοποίηση μέσα από αυτές τις δημιουργικές και καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες.

One comment

Comments are closed.

Donate and Support
our Cause