Press Clippings

H maρινα βερνικου είναι μια γυναίκα με όραμα, το οποίο αποτυπώνεται τόσο
μέσα από τον φωτογραφικό φακό της όσο και μέσα από τα πρότζεκτ της CREAID,
του φιλανθρωπικού μη κερδοσκοπικού οργανισμού που θέτει την τέχνη
και τη δημιουργία στην υπηρεσία της ανθρωπιστικής δράσης.

Η Ιδρύτρια και Πρόεδρος της CREAID μίλησε στο ετήσιο τεύχος της “Η Δύναμη της Προσφοράς” για την CREAID και το έργο της…
CREAID: Create to Aid, δηλαδή «δημιουργώ για να βοηθώ». Πώς γεννήθηκε αυτή η ιδέα και ποιος είναι ο στόχος της;
Η ιδέα ξεκίνησε από τη γιαγιά μου. Μου έχουν διηγηθεί….

The video from CREAID’s “Designer Jewelry” event in One Athens

Η Δημοπρασία ξεκίνησε, στηρίξτε τον σκοπό της Creaid! Στο τρίτο project της CREAID “Designer Jewelry” καταξιωμένοι Έλληνες, διεθνείς σχεδιαστές και άνθρωποι στο χώρο του κοσμήματος, καλούνται να σχεδιάσουν ένα μοναδικά για το σκοπό, fine jewelry .

Καταξιωμένοι σχεδιαστές και δημιουργοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό κατασκεύασαν και δώρισαν 110 μοναδικά κοσμήματα για τις ανάγκες του φιλανθρωπικού project «Designer Jewelry» της CREAID, με Πρόεδρο την Μαρίνα Βερνίκου.

Η CREAID είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός με στοχευμένη ανθρωπιστική αποστολή, που εξυπηρετείται μέσα από δημιουργικές και καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες.

Τρίτη χρονιά φέτος για το πετυχημένο project της Μαρίνας Βερνίκου CRAID, με θέμα “Designer Jewelry” και στόχο με τα έσοδα της δημοπρασίας να δημιουργηθεί μια κλειστή παιδική χαρά στο εσωτερικό του Νοσοκομείου Παίδων “Π & Α Κυριακού”. Μια υπέροχη πρωτοβουλία για έναν πραγματικά συγκινητικό σκοπό!

Φωτογράφος, ιδρύτρια της CREAID, πολυπράγμων, αεικίνητη: η Μαρίνα Βερνίκου
μάς μιλάει για φιλανθρωπία, δημιουργία και άλλους προσωπικούς της στόχους.

«Δημιουργώ για να βοηθώ». Αυτή ήταν η ιδέα πίσω από το μη κερδοσκοπικό φιλανθρωπικό οργανισμό CREAID, που δημιουργήθηκε από τη Μαρίνα Βερνίκου και κατάφερε να εμπνεύσει καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς ώστε να χρησιμοποιήσουν το ταλέντο τους για καλό σκοπό.

Η CREAID είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός που δημιουργήσατε με σκοπό την παροχή κοινωνικού έργου και τη βοήθεια στον συνάνθρωπο μέσω δημιουργημάτων έργων τέχνης .

Με το νέο project DESIGNER LIGHTS ταλαντούχοι δημιουργοί τάσσονται στο πλευρό της Μαρίνας Βερνίκου και της Creaid, σχεδιάζοντας φωτιστικά που θα δημοπρατηθούν για καλό σκοπό.

Μεγάλη ήταν η προσέλευση του κοινού στα εγκαίνια της έκθεσης ‘Designer Lights’, με τη συμμετοχή 107 αρχιτεκτόνων, καλλιτεχνών και σχεδιαστών που πραγματοποιήθηκε στο ”One Athens”.

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσαν τα εγκαίνια της έκθεσης “Designer Lights” στο ”One Athens”, με οικοδέσποινα την πρόεδρο της φιλανθρωπικής οργάνωσης Creaid, Μαρίνα Βερνίκου.

Η τέχνη υπηρέτησε το καλό των παιδιών στην έκθεση Designer Lights που εγκαινίασε η φιλανθρωπική οργάνωση CREAID και η πρόεδρός της Μαρίνα Βερνίκου στους χώρους του κτιρίου One Athens.

Με στόχο τη δημιουργία μιας παιδικής χαράς στο Γενικό Νοσοκομέιο Παίδων Αθηνών ”Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού”, η Μαρίνα Βερνίκου και η οργανωτική ομάδα της φιλανθρωπικής οργάνωσης Creaid, πραγματοποίησαν μια έκθεση-δημοπρασία πρωτοτυπων φωτιστικών δημιουργιών, που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν, ειδικά για το σκοπό αυτό, από καταξιωμένους αρχιτέκτονες,σχεδιαστές και καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ωραίος κόσμος, ωραία εκθέματα, ωραίος σκοπός. Όλα αυτά στα εγκαίνια της έκθεσης Designer Lights, που διοργάνωσε η Creaid.

Creaid & Design. To νέο project της Creaid, με τίτλο ”Designer Lights”, έχει σκοπό την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας σε ευπαθείς ομάδες της χώρας. Η Μαρίνα Βερνίκου, πρόεδρος της Creaid, μας παρουσιάζει την καινούρια της ιδέα.

Η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση τέχνης βρίσκεται πιο κοντά στην υλοποίηση. Αποκλαύπτουμε τα σχέδια και τους προγραμματισμούς.

Οταν ο Κώστας Βογιατζής, ο ιδρυτής του Yatzer.com, κλήθηκε να σχεδιάσει ένα φως για το φιλανθρωπικό project «Designers Lights» του μη κερδοσκοπικού οργανισμού CREAID, επέλεξε να συνεργαστεί με τον νέο και ταλαντούχο αρχιτέκτονα, designer και καλλιτέχνη Γεώργιο Δημητρακόπουλο.

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης “Designer Lights”, με τη συμμετοχή 107 αρχιτεκτόνων, καλλιτεχνών και σχεδιαστών χτες βράδυ, στο One Athens, κηρύσσοντας την έναρξη της ηλεκτρονικής δημοπρασίας της φιλανθρωπικής οργάνωσης CREAID στην ιστοσελίδα της.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του project «Tote bags», χάρη στην οποία αγοράστηκε κινητή μονάδα για τους Γιατρούς του Κόσμου και παραδόθηκε τον Νοέμβριο του 2015, η πρόεδρος του οργανισμού CREAID, Μαρίνα Βερνίκου, διοργανώνει τη δεύτερη καλλιτεχνική δημοπρασία.

«Designer Lights». Έτσι λέγεται η έκθεση που οργανώνει η φιλανθρωπική οργάνωση CREAID αυτή την Τρίτη 5 Απριλίου στο One Athens. Αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και καλλιτέχνες, όλοι τους αποδέχτηκαν την πρόταση της Μαρίνας Βερνίκου, προέδρου της οργάνωσης, να «ρίξουν τα φώτα τους» για καλό σκοπό.

Μια πραγματικά εντυπωσιακή ενέργεια είναι αυτή της Μαρίνας Βερνίκου και της οργανωτικής ομάδας της φιλανθρωπικής οργάνωσης CREAID που οργάνωσαν την έκθεση με θέμα «Designer Lights» που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του One Athens από τις 05 έως τις 10 Απριλίου. Αντικείμενο της έκθεσης αποτελούν οι φωτιστικές δημιουργίες καταξιωμένων αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και καλλιτεχνών της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Μετά την επιτυχία της περσινής έκθεσης “Tote Bags” η Μαρίνα Βερνίκου και η οργανωτική ομάδα της φιλανθρωπικής οργάνωσης CREAID παρουσιάζει την έκθεση με θέμα «Designer Lights».

Designer Lights, τιτλοφορείται η νέα δημοπρασία της ΜΚΟ, CREAID, που ίδρυσε η Μαρίνα Βερνίκου. Στόχος της οργάνωσης, η κοινωνική προσφορά, μέσω της τέχνης.

Η Μαρίνα Βερνίκου και η οργανωτική ομάδα της φιλανθρωπικής οργάνωσης CREAID σας παρουσιάζουν την έκθεση με θέμα “Designer Lights” που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του One Athens από τις 05 ως τισ 10 Απριλίου.

Μετά την επιτυχία του πρότζεκτ «Tote Bags», χάρη στο οποίο αγοράστηκε κινητή ιατρική μονάδα για τους Γιατρούς του Κόσμου, η πρόεδρος του οργανισμού CREAID προσκάλεσε αυτήν τη φορά αρχιτέκτονες, καλλιτέχνες και δημιουργούς να σχεδιάσουν φωτιστικά, τα οποία θα δημοπρατηθούν και τα έσοδα θα διατεθούν στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού»

Η Μαρίνα Βερνίκου και η οργανωτική ομάδα της φιλανθρωπικής οργάνωσης CREAID σας προσκαλούν στην εκδήλωση-έκθεση με θέμα “Designer Lights” την Τρίτη 5 Απριλίου και ώρα 19:00-23:00 στους χώρους του One Athens, Στρατιωτικού Συνδέσμου 20-24 (πρώην κτήριο Δοξιάδη) στο Κολωνάκι. Αντικείμενο της έκθεσης αποτελούν οι φωτιστικές δημιουργίες καταξιωμένων αρχιτεκτόνων, σχεδιαστών και καλλιτεχνών της Ελλάδας και του εξωτερικού, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της CREAID.